• avzess01.jpg
 • bejrat02.png
 • gabor_vezet01.png
 • sarga01.jpg
 • var01.jpg
 • wp_20181009_09_01_25_pro.jpg
 • wp_20181009_09_01_42_pro.jpg
Honlap Szolgáltatás

Szolgáltatás

Sportolás

Nyomtat

Feltöltés alatt...

SZOLGÁLTATÁSOK TARTALMA

Nyomtat

 

Nyomtat

Az ökoturisztikai központ 800 nm-es épülete 2012 januárban nyílt meg, ekkor ide került a csodálatosan felújított Kámoni Arborétum bejárata is.

A központ akadálymentesített és több energiatakarékos, valamint megújuló energiát használó technológia biztosítja az alacsony környezeti terhelést. Az épülethez tartozik saját gépjármű és buszparkoló, de nagy létszámú rendezvény esetén az utcában is ingyenesen lehet parkolni. Az épület környékét nagy felületű díszburkolat teszi multifunkcionálisan használhatóvá. A konferenciaterem és az arborétum közötti pázsit is alkalmas különféle rendezvényekre.

Főbb helyiségei:

 • - Az előcsarnokban egy arborétumra néző kávézó helyiség, egy büfé, egy ruhatár és egy kisebb helyiség (13 nm, külön zuhanyzóval és wc-vel) is helyet kapott a mosdók mellett. Ez alkalmas oktatásra vagy fellépő művész öltözőjének.
 • - 160 nm-es előadóterem, mely konferencia elrendezésben 150 fő befogadására, asztalos elrendezésben max. 100 fő befogadására alkalmas. A terem légkondícionálóval, kép- és hangtechnikával felszerelt, mozgófallal 4 részre szekcionálható. A konferenciaterem keleti oldala teljes hosszában és magasságában üvegezett, az arborétumra néz. Pulpitust és flipchart táblát is tudunk biztosítani.
 • - Az emeleti 100 nm-es galérián nem csak kiállítások rendezhetők, hanem a rendezvényekhez kapcsolódóan állófogadás, büféebéd, de volt már itt kézműves foglalkozás, vetítés és kisebb vásár is.
 • - Az emeleten bérelhető még egy 12 fős tárgyalóhelyiség, mely vezetői tárgyalásokra illetve sajtótájékoztatókra is alkalmas.
 • - A központ két vendégszobája nem kereskedelmi szálláshely, de igény esetén a bérlő rendelkezésére áll pl. az előadók, fellépők részére, de jó szolgálatot szokott tenni családi rendezvényekkor baba-mama szobaként is.
 • - Külön megközelíthető a két (női és férfi) sportöltöző, mindkettőben zárható szekrények és zuhanyzó is szolgálja a kényelmet.
 • - A rendezvényekhez asztalokat és székeket tudunk biztosítani. Igény szerint lehetőség van a catering illetve az egyéb szükséges berendezések (pl. tolmácsfülke) elhelyezésére a rendezvény előtti napon is.

Utcafronti homlokzat

utcafronti homlokzat

Az arborétum felőli homlokzat

az arborétum felőli homlokzat

Kávézó az aulában

alt

150 fős konferenciaterem, mely 4 részre szekcionálható

alt

30 fős workshop 2 egybenyitott szekcióban

alt

Kép és hangtechnikával felszerelt

alt

Állófogadás a galérián

alt

Bonsai kiállítás a galérián

alt

Máté Bence óriásfotó kiállítása a galérián

alt

Kapcsolat: Szijjártó József - +36 (30)393- 5114  Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.

 

Szakvezetés

Nyomtat

Előzetes egyeztetéssel szakvezetés igényelhető, mely révén a látogatók bővebb információt nyerhetnek a kert történetével illetve az itt élő növényekkel kapcsolatban. Lehetőség van speciálisan gyerekeknek szánt "élményvezetésre". Igény esetén a vezetést kertészeti, erdészeti vagy pedagógus végzettségű kolléga tartja.

A szakvezetések díja:

 • rövid vezetés    (kb. 45 perc): 3000 Ft
 • hosszú vezetés (kb. 90 perc): 5000 Ft

Bolt

Nyomtat

Feltöltés alatt...

Lap tetejére

A szombathelyi Kámoni Arborétum fenntartója a

Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ

National Agricultural Research and Innovation Centre

Erdészeti Tudományos Intézet

Forest Research Institute

www.erti.hu

Kámoni Arborétum és Ökoturisztikai Központ

9700 Szombathely, Szent Imre herceg u. 84/b.

+36 94 500  343, info@kamoniarboretum.hu

Tömegközlekedéssel megközelíthető: 1 vagy tanév alatt az 1C jelű helyijáratú busszal, mely összeköti az arborétumot a belvárossal és a vasútállomással is.

Copyright © Kámoni Arborétum 2018

Template by Joomla Templates           Készítette: WEBszigno.hu